Schrijven en Redactie

Schrijfsalon Janine: cursus creatief schrijven

De cursus creatief schrijven

Wil je weten hoe je verhalen schrijft en waar je de inspiratie vandaan haalt? Wil je meer weten over poëzie en zelf ook gedichten schrijven die raken? Of wil je leren hoe je een rake column schrijft?

Kom dan gezellig samen creatief schrijven en leer in zes lessen de basis van creatief schrijven. In de schrijfcursus komen diverse genres aan bod zoals poëzie, proza en non-fictie. Het is een schrijfcursus voor mensen die nog niet eerder gedichten en verhalen hebben geschreven en dat graag willen leren, maar ook voor mensen die al een poosje schrijven en extra inspiratie willen opdoen. Gevorderde schrijvers zijn daarom ook van harte welkom!

Ik ben auteur en manuscriptredacteur en volg de post-hbo opleiding Docent Creatief Schrijven op Dactylus, de academie voor schrijfdocenten. Kortom, je bent bij mij in vertrouwde handen en ik deel graag mijn expertise met jou.

Ik reik technieken aan waarmee je creativiteit wordt geprikkeld zodat je jezelf en anderen kunt verrassen met het resultaat. Het is mijn missie om jou durf en plezier in het schrijven te geven zodat je leert te vertrouwen op je schrijfproces.

Data en tijd

De data van de 6 lessen zijn: 29 oktober, 12 november, 20 november, 26 november, 10 december en 18 december 2022. De lessen duren per keer 2,5 uur en beginnen om 10.30 uur. Inclusief lesmateriaal, iets lekkers en onbeperkt koffie en thee. Nu met 50% korting, in plaats van € 199,- betaal je slechts € 99,50.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar janinevanderhulst@gmail.com. Na aanmelding krijg je meer informatie over de locatie in Huizen. Maximaal aantal deelnemers is 8, zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Kun je deze data niet, kun je je wel alvast aanmelden voor de volgende ronde in 2023.