Schrijven en Redactie

Nieuw! Cursus creatief schijven Schrijfsalon Janine

De cursus creatief schrijven

Kom gezellig samen creatief schrijven en leer in zes lessen de basis van creatief schrijven. In de schrijfcursus komen diverse genres aan bod zoals poëzie, proza en non-fictie. Het is een schrijfcursus voor mensen die nog niet eerder gedichten en verhalen hebben geschreven en dat graag willen leren, maar ook voor mensen die al een poosje schrijven en extra inspiratie willen opdoen. Gevorderde schrijvers zijn daarom ook van harte welkom!

Ik ben auteur en manuscriptredacteur en volgde de post-hbo opleiding Docent Creatief Schrijven. Mijn kennis is dus breed en gaat diep. Kortom, je bent bij mij in vertrouwde handen en ik deel graag mijn expertise met jou.

Ik reik technieken aan waarmee je creativiteit wordt geprikkeld zodat je jezelf en anderen kunt verrassen met het resultaat. Het is mijn missie om jou durf en plezier in het schrijven te geven zodat je leert te vertrouwen op je schrijfproces.

Data en tijd

De data van de 6 lessen zijn: 29 oktober, 12 november, 20 november, 26 november, 10 december en 18 december 2022. De lessen duren per keer 2,5 uur en beginnen om 10.30 uur. Voor koffie/thee, iets lekkers en lesmateriaal wordt gezorgd. Dat alles voor de introductieprijs van € 99,-.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar janinevanderhulst@gmail.com. Na aanmelding krijg je meer informatie over de locatie in Huizen. Maximaal aantal deelnemers is 8, zo is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Bij meer aanmeldingen komt er een tweede ronde.

Lessen en workshops in 2023

Wil je in 2023 aan een cursus creatief schrijven deelnemen of aan een workshop meedoen? Schrijf je dan HIER in op de nieuwsbrief en ontvang updates over geplande data.

 

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.