Schrijven en Redactie

‘Een lang verhaal kort’ – André Verkaik

In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan het redigeren en corrigeren van verschillende boeken. Eén van deze boeken verscheen deze week met de titel ‘Een lang verhaal kort’ van André Verkaik. Een boek vol heerlijke verhalen zowel autobiografisch als fictief. Achterin het boek zijn ook een aantal essays opgenomen die als studie voor Verkaiks boek ‘Dat rode spul’ dienden.

Een van de korte verhalen is zeer recent geschreven en gaat over zijn ervaringen met de coronacrisis. André, die naast auteur ook beveiliger is, schrijft in het korte verhaal ‘Corona in proza’ over de toestanden die hij beleeft als beveiliger in een verzorgingstehuis.

De Verhalenbundel is uitgegeven door Uitgeverij Lieve Hart en voor slechts €15,- te koop via Bol.com, de boekhandels in Huizen, bij de auteur zelf via e-mail of via zijn website: datrodespul.nl

Aantal pagina’s: 202

Uitgeverij Lieve Hart

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.