Open Podium voor schrijvers en dichters

LET OP, VANWEGE DE CORONACRISIS IS HET OPEN PODIUM TOT NADER ORDER OPGESCHORT

Sinds januari 2020 op elke laatste zaterdag van de maand, van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen
 
Kosten: Toegang vrij, reserveren aanbevolen
 
Het in januari begonnen Open Podium was een succes en het Huizer Schrijversgilde en de Bibliotheek Huizen gaan door met dit Open Podium-initiatief voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving.
Sinds de start op zaterdag 25 januari 2020 hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.45 tot 12.00 uur.
Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook om gewoon te komen luisteren naar de presentaties, verhalen en voordrachten van de schrijvers en (muzikale) dichters. De toegang is gratis.
De leden van het Huizer Schrijversgilde nemen de presentatie voor hun rekening en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Het Huizer Schrijversgilde en de bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren.
Open Podium is iedere laatste zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage.
Vrije inloop.
 

Agenda 2020 (wegens coronacrisis zijn de bijeenkomsten voorlopig geannuleerd, houdt de website van bibliotheek Huizen in de gaten voor vervolg):

zaterdag 29 februari, zaterdag 28 maart, zaterdag 25 april, zaterdag 30 mei, zaterdag 27 juni, 26 september, 31 oktober, 28 november 2020.
Tijd: 10.45 – 12.00 uur
Waar: in de huiskamer van de bibliotheek in Huizen, Plein 2000-1, 1271 KK Huizen
Kosten: gratis, reserveren aanbevolen

Aanmelden