Schrijven en Redactie

Drie overheerlijke vultips voor Bugles

Als Bloginsider kreeg ik de vraag of ik het leuk vond om drie vulrecepten voor Lay’s Bugles te bedenken. Eerlijk gezegd vind ik de Bugles van Lay’s zo zonder vulling ook al heel erg lekker en qua vul-originaliteit kwam ik tot op heden niet veel verder dan die tubes met dat koksmutsje.
Het idee was om Buglesvultips te bedenken en die op Social Media te posten. Ter inspiratie ontving ik drie zakken Bugles in de smaken: Naturel, Nacho Cheese en Sweet Chili en een mengbakje met lepeltje en spiraalgarde. Op Facebook poste ik een foto van het pakket met de vraag of iemand een lekkere vultip wist.


De tips liepen uiteen van Heks’n kaas of de variant van de Aldi: Witte Wievenkaas, Danisch Chef (de tube met het koksmutsje), hummus en de tip om mayonaise te mengen met geraspte kaas. En met die laatste Buglesvultip ben ik als eerste aan de slag gegaan.

Buglesvultip nr. 1
Men neme een eetlepel fritessaus of mayonaise, een eetlepel geraspte kaas naar keuze en een halve theelepel knoflookpoeder. In een kommetje even goed doorroeren met een kleine spiraalgarde.  Je kunt er voor kiezen om het knoflook-mayomengsel in het kommetje te laten en de Bugles aan tafel te vullen met een lepeltje. Of je vult ze van tevoren door het mengsel in een plastic zakje te doen, het puntje er af te knippen en het mengsel in de Bugles te knijpen.

#buglesvultip

Buglesvultip nr. 2
Deze vultip is voor de echte zoetekauwen en ook geschikt als dipsaus. Meng twee eetlepels appelstroop, één eetlepel geraspte kaas en een eetlepel bier in een kommetje. Des te vloeibaarder de appelstroop, des te vloeibaarder de vulsaus. Wil je vullen in plaats van dippen kies dan voor dikke appelstroop. Laat dit mengsel in het bakje, doe er een lepeltje in en zet op tafel met een schaal Bugles. Vullen of dippen maar.

buglesvultip

Buglesvultip nr. 3
De laatste vultip is een lekkere gezonde low-fat vultip die ook nog eens supermakkelijk te maken is. Deze vultip is verrassend om zijn eenvoud. Hiervoor heb je nodig: twee eetlepels Tosti Quicksaus, voorheen bekend als Pizza Quicksaus, en oude kaas. Doe de Tosti Quicksaus in een mooi kommetje. Rasp er wat oude kaas over en… klaar! Gezellig om zelf aan tafel te vullen.
Extra tip: wil je een vulling maken zonder dierlijke producten, vervang de kaas dan door edelgistvlokken. In de Tosti Quicksaus zitten evenmin dierlijke producten.

Buglesvultip

Met deze vultips zijn de Bugles een heel leuk en gezellig alternatief voor het belegde toastje bij de borrel.

Vond je dit een leuk artikel, dan zou ik het fijn vinden wanneer je inschrijft op de nieuwsbrief. Na inschrijving ontvang je bovendien in de bevestiging een gratis ebook met haakpatronen

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.